Nieuws

De geldkrant: vraag op tijd om hulp!

Goed uitkomen met geld is niet altijd even makkelijk. Door onverwachte uitgaven, een laag inkomen en hoge (energie)prijzen kan het zijn dat je maar net rond kunt komen. Of dat je misschien al geldproblemen hebt. Heb jij hier zorgen over? Weet dat er hulp is, ook voor jou.

De gemeente Venlo speelt een belangrijke rol in het voorkomen van armoede en schulden bij onze inwoners. Zo hebben we goede financiële regelingen voor wie dat nodig heeft. Je leest er alles over in deze Geldkrant, die we samen maakten met het Nibud en lokale vrijwilligersorganisaties.

Het Nibud is een onafhankelijke stichting die advies en informatie geeft over financiën. In deze Geldkrant vind je ook handige Nibud-tips waarmee je zelf meer grip op geld kunt krijgen.

De Geldkrant wordt in gedrukte versie in het weekend van 25, 26 en 27 november huis-aan-huis in de gemeente Venlo verspreid via de verpakte reclame. Wilt u een (extra) exemplaar? Meld u dan binnen bezoekuren bij de balie van de Zuidpilaar. Reigerstraat 2, Venlo-Zuid.

Download de Geldkrant (pdf)

Iedereen doet mee!
Dit is de tweede Geldkrant die de gemeente Venlo met het Nibud maakt. Hiermee willen we opnieuw iedereen
steunen die dat nodig heeft. Want alle mensen in Venlo moeten mee kunnen doen. Financieel gezond zijn helpt daarbij enorm. Daarom werkt de gemeente Venlo ook hecht samen met veel organisaties en vrijwilligers
die graag een handje helpen als het even niet zo goed met je gaat.

Kom je financieel in de knel? Trek dan aan de bel en blijf er niet alleen mee zitten. Zo kun je stress en problemen voorkomen. Financiële zorgen hebben
invloed op je (gezins)leven en je gezondheid. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Vraag op tijd om hulp; hoe eerder, hoe beter!

Erwin Boom
wethouder sociale zaken

Copyright © 2022 Venlo Support