Skip to main content

Nieuws

Stap voor Stap aan de slag met het werven van vrijwilligers.

Stap voor stap aan de slag met het werven van nieuwe doelgroepen vrijwilligers? Dat kan met de nieuwe e-learning ‘Werven van vrijwilligers: op expeditie naar nieuwe gezichten". Een handige en toffe online training om thuis of op je werk direct mee aan de slag te gaan.

De afgelopen jaren hebben deelnemers aan de Expeditie Nieuwe Gezichten al heel veel vrijwilligersorganisaties in het land op weg geholpen om op een andere manier naar het vinden en betrekken van nieuwe doelgroepen vrijwilligers te kijken. Deze training heeft vanaf nu ook een digitale variant; De e-learning ‘Werven van vrijwilligers: op expeditie naar nieuwe gezichten". 

Eigen tempo 

Een groot voordeel van deze e-learning is, naast de toffe inhoud en nieuwe inzichten, dat je het tempo zelf kunt bepalen. Hij is opgebouwd uit kleine filmpjes met korte opdrachten die je soms al in 10 minuten kunt doen. En ze zijn zo leuk, dat je er ongemerkt meer tijd aan besteedt.  

> klik hier voor het hele artikel


Aan de slag 

Is deze training perfect voor jou of voor een van je collega's, dan kun je nu direct starten met de e-learning Werven van vrijwilligers via vrijwilligerswerkacademie.nl. 

> Klik op de link en start met e-learning!