Skip to main content

Nieuws

Lasso-concepten en VenloSupport bundelen hun krachten

Vrijwilligersorganisaties in Venlo krijgen toegang tot uitgebreid administratief systeem dankzij samenwerking PVOV en Lasso-concepten.

Venlo, 18-09-2023


Het Platform Vrijwilligers Organisaties Venlo, werkend onder de naam VenloSupport en Lasso-concepten, bundelen hun krachten. Samen gaan ze vrijwilligersorganisaties in Venlo voorzien van een uitgebreid administratief platform dat de vrijwilligers ontlast. Met deze nieuwe samenwerking breidt PVOV haar dienstverlening verder uit, waardoor vrijwilligersorganisaties kosteloos kunnen profiteren van een geavanceerd (financieel) administratief platform.

De samenwerking tussen PVOV en Lasso-concepten stelt vrijwilligersorganisaties in staat om efficiënter en veiliger hun (financiële) administratie te beheren. Daarnaast bieden de organisaties een introductiecursus aan om gebruikers vertrouwd te maken met het nieuwe platform.

Wim Dings, vennoot van Lasso-concepten, benadrukt de voordelen van het nieuwe systeem: “Met dit platform bieden we een veilige, krachtige en efficiënte oplossing waarmee besturen snel en eenvoudig uit de voeten kunnen. Het is een belangrijke stap om vrijwilligersorganisaties te ondersteunen in hun waardevolle werk.” John Bongarts, voorzitter van PVOV, ziet deze samenwerking als een mijlpaal in de complete dienstverlening voor vrijwilligersorganisaties.: “Ons streven is om organisaties te ontzorgen en met dit instrument realiseren we dat.”

Belangstellenden die willen profiteren van deze nieuwe mogelijkheid kunnen zich melden bij het platform via venlosupport.nl. VenloSupport heeft als missie om vrijwilligersorganisaties te ondersteunen en versterken in hun maatschappelijke bijdrage. Door middel van diverse dienstverleningen draagt VenloSupport bij aan een bloeiend vrijwilligerslandschap in Venlo.

Lasso-concepten is een toonaangevende aanbieder van administratieve oplossingen en software. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid, stelt Lasso-concepten organisaties in staat om hun administratieve processen te optimaliseren en te vereenvoudigen.

Voor meer informatie, neem contact op met het Projectbureau van VenloSupport, onderdeel van PVOV. Reigerstraat 2, Venlo, mail: ikhebeenvraag@venlosupport.nl, internet: venlosupport.nl / platformvrijwilligers.nl.
Op de foto, vanaf links met de klok mee: 
Bart Kuntzelaers en John Bongarts (VenloSupport), Wim Dings en Jos Alsters (Lasso).