Skip to main content

Nieuws

De dag van de vrijwilliger

7 december 2023 - de dag van de vrijwilliger

Hartelijk dank voor jullie onmisbare steun in 2023 en een voorspoedig 2024!

Beste vrijwilligers, bestuurders, vrienden en geïnteresseerden van het PVOV,


Op deze dag van de vrijwilliger schrijven wij met grote dankbaarheid deze brief om onze waardering uit te spreken voor jullie onvoorwaardelijke steun aan het PVOV gedurende het afgelopen jaar.

In een tijd van uitdagingen en onzekerheden hebben jullie toewijding en inzet getoond, waardoor het PVOV kon blijven floreren en zijn missie kon voortzetten. Jullie zijn de ruggengraat van onze organisatie en jullie tomeloze inzet heeft het PVOV in staat gesteld
om onze doelen te bereiken.

Jullie tijd, energie en expertise zijn ons meest waardevolle bezit, en we zijn buitengewoon dankbaar voor jullie betrokkenheid bij onze activiteiten en projecten. Onze vrienden en geïnteresseerden hebben ons ondersteund met hun aanmoedigingen, positieve energie en waardevolle feedback. Jullie betrokkenheid heeft ons aangemoedigd om door te gaan, zelfs wanneer de weg voor ons onzeker leek. Jullie geloof in onze missie heeft ons geïnspireerd en gemotiveerd.

Terwijl we het jaar 2023 afsluiten, kijken we vol optimisme naar de toekomst. We hopen dat het nieuwe jaar gevuld zal zijn met nieuwe kansen, groei en voorspoed voor zowel het PVOV als voor ieder van jullie persoonlijk.

Mogen jullie genieten van een welverdiende vakantieperiode, omringd door geliefden en vreugdevolle momenten. Laten we gezamenlijk uitkijken naar een productief en gezond 2024, waarin we samen blijven werken aan een betere toekomst voor ons allen.

Nogmaals, onze oprechte dank voor jullie inzet, toewijding en steun. Samen hebben we bewezen dat we sterker zijn dan welke uitdaging dan ook.

Met warme groeten,
Namens het bestuur van Stichting PVOV

John Bongarts
voorzitter

BESEF JIJ WEL HOE BIJZONDER JIJ BENT?

Met dit kaartje willen we iedereen bedanken voor de onmisbare inzet in de wereld van vrijwilligers! Wil jij dit kaartje ook naar iemand in jouw omgeving sturen, dat mag!

> Download het kaartje hier   (jpg voor mail)

> Download het kaartje hier (pdf voor print)