Skip to main content

Nieuws

Bijeenkomst voor vrijwilligers

OPROEP!

Beste vrijwilliger,

Het klopt toch dat jij je als vrijwilliger inzet? Daar zijn we je erkentelijk voor!

De gemeente Venlo is benieuwd naar jouw mening als vrijwilliger. Daarom organiseren we een aantal bijeenkomsten. Om samen in gesprek te gaan over vrijwilligerswerk en jouw ervaringen te delen. Jouw inzet als vrijwilliger heeft onze wijken al zoveel sterker gemaakt. Die betrokkenheid is belangrijk voor ons!

Bijeenkomsten voor vrijwilligers

De gemeente Venlo organiseert een aantal bijeenkomst voor vrijwilligers. Dit om:

  • Ervaringen te delen en op te halen.
  • Elkaar beter te leren kennen.
  • Verbinding te vieren.
  • Te bouwen aan nog mooiere wijken en een nog mooiere gemeente.

Ben je geïnteresseerd zijn in het bijwonen van dergelijke sessies?

We willen je vragen een aantal vragen te beantwoorden, om deze sessie nog beter voor te bereiden. Het gaat om de volgende vragen:

  1. Wil jij op de hoogte gehouden worden over de sessies?
  2. Ben je geïnteresseerd in het bijwonen van deze sessies?
  3. Welke dagdeel komt jou het beste uit? Denk hierbij aan de dag (maandag t/m zondag) en het dagdeel (ochtend/middag/avond).

Als je deze vragen uiterlijk 11 september via de mail beantwoordt, zijn wij nog beter voorbereid en weten we hoe geïnteresseerd je bent. We hechten waarde aan jouw mening! E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Deel dit artikel gerust met geïnteresseerden. Alle vrijwilligers zijn welkom om mee te denken! Hartelijk dank, namens gemeente Venlo!

Ben je geïnteresseerd in het bijwonen van dergelijke sessies? 

Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.