Skip to main content

Nieuws

Opvoeden doen we samen!

Sinds kort is Buurtgezinnen in Venlo van start gegaan. Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast. Dit voorkomt dat problemen verergeren en zorgt ervoor dat kinderen positief opgroeien in hun eigen gezin.

Zijn jullie een gezin dat een steuntje in de rug zou kunnen gebruiken of juist zou willen bieden? Wil je meer informatie over wat het allemaal inhoudt en hoe het werkt? Dan bel ik je graag geheel vrijblijvend een keer op of kom langs voor een kopje koffie.

Wil je graag op de hoogte zijn van alles wat Buurtgezinnen in Venlo doet? Volg ons dan op https://www.facebook.com/Buurtgezinnen.in.Venlo

Meer info vind je op www.buurtgezinnen.nl  of bel
coördinator Susan Nellen 06-28 76 73 90.

Opvoeden doen we samen!

KINDEREN LET OP:
Stel het loopt niet lekker in je gezin. Je maakt je zorgen en bent moe. Dan kan Buurtgezinnen een uitkomst zijn. Gewoon een gezin in de buurt waarmee jij de zorg voor je kinderen deelt. Zodat jij op adem kunt komen. Hoor wat kinderen ervan vinden.