Skip to main content

Nieuws

Vertrouwenspersoon en Klachtencommissie VenloSupport

Soms ontstaan er ongewenste situaties. Momenten waar u zich ongemakkelijk of echt niet prettig bij voelt. U kunt er zelfs ziek van zijn. Natuurlijk wilt u dit dan kenbaar en bespreekbaar maken bij uw organisatie. Dit is niet altijd even gemakkelijk.

Om goede en onafhankelijke ondersteuning te bieden,
heeft VenloSupport een vertrouwenspersoon en een klachtencommissie geformeerd.

Vertrouwenspersoon
Overal waar mensen met elkaar in contact zijn kunnen spanningen voorkomen in de omgang: een misverstand, een uit de hand gelopen ruzie, een dreigend conflict, ongewenste humor of een niet prettig aanvoelende aanraking. De beleving van gewenste en ongewenste omgang is voor iedereen verschillend.
U bepaalt wanneer die grens is overschreden.

U kunt terecht bij onze vertrouwenspersoon als u te maken krijgt met ongewenste situaties binnen uw vrijwilligerswerk. De vertrouwenspersoon
bied een luisterend oor, geef informatie, advies en (praktische) ondersteuning. Het contact is uiteraard strikt vertrouwelijk en de regie ligt geheel bij uzelf. U
kunt de vertrouwenspersoon telefonisch bereiken via 06 12 54 68 09 of via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klachtencommissie
Maak via deze link kennis met de leden van de klachtencommissie. Klachten kunnen kenbaar worden gemaakt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze secretaris zal uw bericht vertrouwelijk in behandeling nemen.

Klik hier
voor de vertrouwenspersoon