Skip to main content

Nieuws

Nieuwe Vacaturesite vrijwilligers

Vanaf december 2022 worden vacatures gepresenteerd via venlodoetgoed.nl

Afgelopen jaren kennen we in Venlo twee vacaturesites voor vrijwilligerswerk in Venlo: VenloVrijwilligerswerk en VenloVrijwilligt.

Ondanks dat we met ons allen op zoek zijn naar vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties willen ondersteunen is twee vacaturebanken voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk te veel van het goede. We gaan deze twee samenvoegen tot één vacaturebank onder de naam:

Venlo doet goed.

www.venlodoetgoed.nl.
De nieuwe site wordt eind december gelanceerd.

Met deze nieuwe website willen we nog meer mensen enthousiasmeren zich vrijwillig voor anderen en de samenleving in te willen zetten. VenloDoetGoed brengt vraag en aanbod rondom vrijwilligerswerk in Venlo bij elkaar en stimuleert kennisdeling hierover.

Vrijwilligerswerk is nuttig en betekenisvol, het is een
zinvolle tijdsbesteding, versterkt de onderlinge samenhang en stimuleert persoonlijke groei. Het is natuurlijk ook gewoon LEUK! Dit wil VenloDoetGoed van harte ondersteunen. Hiermee willen we bijdragen aan ieders daad- en veerkracht en samenredzaamheid bevorderen.

Samen willen wij de dienstverlening voor vrijwilligers en organisaties verstevigen. Voor de huidige gebruikers van VenloVrijwilligt verandert er niets. De nieuwe website werkt op dezelfde manier als VenloVrijwilligt. Alleen de naam en het uiterlijk is anders. Van de gebruikers van VenloVrijwilligerswerk worden de gegevens eind december overgezet naar de nieuwe website.

Team VenloDoetGoed

Aan het einde van deze maand gaan we over op een hernieuwde website voor vrijwilligerswerk in Venlo.
De nieuwe website heet venlodoetgoed.nl.
Daarmee verdwijnen de huidige websites van VenloVrijwilligerswerk en VenloVrijwilligt. Met de nieuwe website willen we nog meer mensen enthousiasmeren om zich vrijwillig voor de ander en de samenleving in te zetten. De site gaat eind december 2022 in de lucht.