Skip to main content

Nieuws

Vragenlijst Vitaliteitsonderzoek Vrijwilligersorganisaties Venlo

Als PVOV willen wij een actieve bijdrage leveren aan het stichtings- en verenigingsleven in Venlo. We bieden bestuurders; advies, praktische ondersteuning en hulpmiddelen op gebied van organisatie, financiën, communicatie en vrijwilligers. Zo vergroten we niet alleen de kwaliteit en professionaliteit van Venlose stichtingen en verenigingen, maar ook de zelfredzaamheid. Zo houden we Venlo in beweging.

Niets beweegt vanzelf. Duizenden vrijwilligers en medewerkers van stichtingen en verenigingen houden Venlo in beweging. Vol energie, elke dag weer. Wie niet beter weet, zou denken dat dit allemaal vanzelf gaat. Maar niets beweegt vanzelf. De lat ligt hoog voor de besturen van stichtingen en verenigingen. Overheid en publiek verwachten kwaliteit en professionaliteit, continu. Dat is hard werken en het PVOV werkt mee en ziet hoe waardevol ons stichtings- en verenigingsleven is.

Vragenlijst Vrijwilligerswerk
Via deze vragenlijst hopen we inzicht te krijgen in de uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt en samen wegen te vinden waarop het PVOV / VenloSupport u nog beter van dienst kan zijn. Ook geeft het ons samen inzicht waar U als vrijwilligersorganisaties staat. Samen kunnen we bouwen aan een veerkrachtig, ondersteunende gemeenschap die gedijt op de inzet van vrijwilligers. Over de volgende onderwerpen gaan de vragen:

  • Wat voor vereniging/stichting/instelling
  • Welke ondersteuning bieden de vrijwilligers
  • Aan welke doelgroep(en) biedt u ondersteuning
  • Motivatie vrijwilligers
  • Ondersteuning en faciliteiten behoefte organisatie/vrijwilligers
  • Samenwerkingsvormen
  • Aantal vrijwilligers actief (leeftijd)
  • Samenstelling bestuur
  • Overige vragen


Alvast dank voor uw medewerking
Het vitaliteitsonderzoek zal a.s. dinsdag, 23 januari, verzonden worden aan ruim 450 Vrijwilligersorganisaties en Beroepsorganisaties die werken met vrijwilligers. Nu al nieuwsgierig dan kunt u nu al het onderzoek invullen of doorlopen via de onderstaande link:

> Vul hier de vragenlijst in

Platform Vrijwilligers Organisaties Venlo

Vragenlijst Vrijwilligerswerk

> Vul hier de vragenlijst in.

Uw instelling/vereniging/stichting komt voor in ons overzicht van instellingen, verenigingen en stichtingen die gericht zijn op het brede vrijwilligerswerk in Venlo. Wij vragen u om mee te doen met het onderzoek en de vragenlijst in te vullen.