Skip to main content

wij zijn venlosupporter!

VenloSupport: Het merk van PVOV - platform Vrijwilligers Organisatie Venlo

VenloSupport richt zich op werknemers, werkgevers, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Zo treden wij naar buiten. VenloSupport is een merk van stichting Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo (PVOV). PVOV is als platform sterk georganiseerd met focus op vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. 

De stichting blijft onder de naam PVOV bestaan, Venlo Support is ons 'merk'. Met deze naam geven we aan dat we elkaar als Venlose samenleving ondersteunen. Dat kan zijn dat we als vrijwilliger inwoners met een hulpvraag ondersteunen. Of dat verenigingen elkaar aanvullen en helpen, dat er gebruik gemaakt kan worden van gezamenlijke dienstverlening of de toolbox die we als bureau aanbieden. Ook ons project waarbij we hulpvragen van werknemers koppelen aan hulp door vrijwilligers hoort hierbij. We betrekken werkgevers bij vrijwilligerswerk en versterken de samenwerking met beroepsorganisaties in de zorg en welzijn. 

Daarnaast werkt VenloSupport via PVOV samen met professionele aanbieders en zorgorganisaties en het bedrijfsleven. MVO krijgt hier een stevige plek in.

Onze kracht komt tot uiting in het bundelen van onze netwerken en onze kennis. Wij doen het samen, met het beste van twee werelden. Maak kennis met Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo.

> Bekijk hier de website van PVOV

Bezoek de website van Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo (PVOV) hier